0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL $0
Comments

         
Miguel Tober
2017-12-30
Hello! I could have sworn I've been to your blog before but after going through many of the posts I realized it's new to me. Nonetheless, I'm certainly delighted I discovered it and I'll be book-marking it and checking back often!
 
pauliina
2015-05-11
labu-kokoelma ihana (mitä pentuja?), ja onhan Masikin päässyt mukaan!
Anne
2015-05-11
Samulin kanssa oli rentoa ja helppo päivä. Lupaustensa mukaisesti Samuli työskenteli joustavasti, minuuttiaikataulua ei ollut, vaan aikataulujen petettyä hän jäi pari tuntia suunniteltua pitempään samaan hintaan. Ja kuvat täyttivät odotukset. Kiitos! Toivottavasti vielä tapaamme!
Juulia Kaarlas
2015-05-11
Kaikille, jotka etsivät tärkeään päiväänsä (meillä häät) huippu valokuvaajaa, LUE TÄMÄ! Vietimme mieheni kanssa häitä nyt heinäkuussa ja minun tehtäväksi oli löytää "se oikea hääkuvaaja". Mieheni oli aluksi että turha juttu mutta mieli hänelläkin muuttui... Etsin googlen ja häälehti/nettikeskusteluiden kautta kuvaajia jotka miellyttivät "erikoista" hääkuvaus makuani. Yksi näistä oli Samuli, ja hänelle pistinkin jo helmikuussa(?) postia ja kyselyä kuinka homma hänellä toimii. Muutaman sähköpostin lähettyä tajusin että kuvaaja on löytynyt! Sopimukset ja suunnitelut Samulin kanssa sujui paremmin kuin hyvin eikä kuvauksista/ideoista tullut minkään näköistä paniikkia! Pari viikkoa ennen häitä, oli meillä alkutapaaminen hääpaikalla jossa käytiin kuvausympäristöä läpi. Samalla sovittiin että päivän kuvaukset alkaisi morsiammen alkuvalmisteluista, sieltä siirtyisimme kirkkoon, hääpaikan ja juhlan kuvausta sekä myös kiitoskuvien ottoa "rakkauden lähteellä" eli punttisalilla :) Mitään kunnon aikatauluja ei sovittu, muuta kuin kuvauksien alku, sillä totesimme että tilaisuuksien tullen kuvataan mikä on aikaan mahdollista. Hääpareille tiedoksi : AIKATAULUT EIVÄT KOSKAAN MENE NIIN KUIN SUUNNITELTU :D Mutta asiaan, kuvat ja päivä sujui kuin tanssi! Häävieraat olivat yhtä innoissaan Samulista kuin itse pari! Suosittelen kaikille, oli sitten kyseessä mikä tilaisuus, Samulia. Tulemme varmasti käyttämään Samulia uudestaan ja olemme jo suositelleetkin häntä eteenpäin hänestä kysyneille. Ehdottomasti hänelle kannattaa antaa "vapaat kädet" sillä hänelle ideaa löytyy, varsinkin jos haluaa jotain erikoista. Näin toimimme mekin, emmekä pettyneet. Ette varmasti tule tekään. Kiitos Samuli!
Susanna
2015-05-11
Exxxxn perhe kiittää käsi sydämellä upeasti toteutetusta kuvauksesta! On tullut paljon kehuja ja ollaan jo Tomin kanssa ehditty moneen kertaa kiitellä itsemme siitä, että panostettiin ammattikuvaajaan ja erityisesti juuri sinuun :) Yhteistyö sujui mutkattomasti ja moitteettomasti ja lopputulos oli erinomainen! Suuri kiitos siis valtavan isosta työpanoksestasi.
Mari ja Riku
2015-05-11
Kuvaajasta hyvä ja ammattitaitoinen kuva ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Työskentely oli koko prosessin ajan luontevaa, rentoa ja hauskaa. Hääpäivä oli kuvauksen suhteen rento, joustava ja mikä tärkeintä kuvaajalla oli selvät, meidän näköiset visiot. Lopputuloksena aivan mahtavia kuvia ja ihana muisto konkreettisena hääpäivästä. Iso kiitos siis Samulille!

Palautetta kuvista, sivuista tai palvelusta

Ohessa muutamia suoria lainauksia palautteista, joita olen saanut äskettäin:
Hei,
Olen nyt käynyt kuvat muutamaan otteeseen läpi ja aivan loistavia ovat!!!!!!!!! :D 
Käymme kuvat vielä yhdessä läpi ja listaamme kuvia vieraille tehtävää galleriaa varten. Ainoa mikä tuli nyt mieleeni on, että olisiko Sinulta löytynyt vielä potrettikuva Aadasta ja hänen serkusta siellä mobiilistudiossa otettuna? Aadasta on sen verran vähän kuvia hääjuhlasta, kun hän oli melkein koko ajan muualla kuin juhlahumussa... :(
KIITOS AIVAN VALTAVASTI! Olemme hyvin hyvin tyytyväisiä! 
Terveisin,Minna ja ISmo
P.S Kirkosta oli aivan ihana joukko hyvin herkkiä ja tunnelmallisia kuvia.

Moi!  Suurkiitos minukin puolestani! Erittäin hienoja kuvia! Olet saanut erinomaisesti vangittua hääpäivämme tunnelman kuviin.  Sellainen tuli mieleen, että tuliko niistä perhepotreteista (me + minun perhe, me + Minnan perhe) onnistuneita otoksia? Veljiäni ei juurikaan valituissa kuvissa näy, joten jos joku potretti onnistui, niin sellainen olisi kiva saada.  Olemme erittäin tyytyväisiä, että otimme sinut kuvaamaan häihimme ja suosittelemme ehdottomasti sinua muillekin!  
Terveisin Ismo
___________________________________
Muita lisätoiveita ei enää ole ja olemme todella tyytyväisiä>> upeisiin kuviisi. Viljapelto kuvat olivat erityisen hienoja. Olemme>> saaneet>> myös vierailta, joille kuvia olemme ehtineet näyttää, runsaasti hyvää>> palautetta heinoista väreistä ja ihanista kuvista. Suuret kiitokset>> sinulle>> kaikesta vaivannäöstäsi.>>
>> Ystävällisin terveisin,>> Minna ja Teppo

26. elokuuta 2012 22.01 Kaisa  kirjoitti:

Ok!! Kiitos myös meidän puolesta kaikesta!! Kaikki sujui loustavasti ja olet loistava!! Suositellaan kyllä ehdottomasti muillekkin!!
Kaisa
____________________
kiitos , kuvia on nyt urakalla katsottu, ovat ihania, ihan vaan pakko selata ne monta kertaa päivässä:) Muutaman toiveen voisin vielä esittää ja jos käy mahdottomaksi niin näinkin on hyvä mitä siellä nyt on, sillä olen niihin erittäin tyytyväinen. - Yksi asia joka jäi kovasti häiden jälkeen vaivaamaan oli se, etten muistanut otattaa kuvaa jossa olen kaasojen kanssa. Hieman oloani helpotti se kun huomasin, että tällaisen kuvan voisi "leikata"?: Kuva sm2012-210, jossa on kaasot ja bestmanit meidän kanssa niin saisitko minulle näppärästi myös tästä sellaisen kuvan, josta sulhanen ja bestmanit on leikattu pois:D toki itsekin varmaan saan myöhemmin sellaisen jotenkin leikattua jollain kuvanmuokkausohjelmalla. Mutta mikäli se käy sinulta näppärästi niin kiitos. - Otettiin Kirkon parvelta myös muutama kuva, mutta epäonnistuiko ne?- ei välttämätöntä, mutta kuvan sm2012-30 voisin ottaa myös värillisenä kun tytöt niin samoissa sävyissä kävelevät kirkon käytävää, teettäisin sen kuvan myös heille, mutta myös mustavakoinen on tosi kiva ja pitäisin senkin.
Näköjään oletkin juuri hiljan lisännyt muutaman kuvan lisää, ihania kuvia, meinasinkin pyytä kuvaa valssista isäni kanssa, hurjasti mahtavia tilannekuvia ja oli aivan ihana lisäys tuo siskojeni kuva 4525, siitä vaaletukkaisesta jennistä kun oli vaan yksi kuva muistaakseni aiemmin. Mikäli tällaisia vastaavia tilannekuvia tulee vielä eteen niin niistä tykkään, joissa on siskojani, kaasoja, morsiustyttöjä pientä sulhaspoikaa tai muita vastaavia...niitähän jo olikin, mutta jos helmiä tulee vastaan niin saa lisäillä:) Ei siis mitään puutteita oikein ollut, siskoille ja vanhemmille luovutin salasanat ja kuvia on vain kehuttu. Tässä vaan näköjään alkaa käymään ahneeksi kuvien kanssa:) Onnittelukuvista olikin puhetta ettei niitä laiteta kuin muutamat, mikäli on sellaista jossa näkyy sisaruksiamme tai vanhempiamme niin voisi laittaa, Joonaksen isän porukasta olikin kuvaa, nämäkään ei välttämättömiä. En siis halua olla liian vaativa, Hienoa työtä olet tehnyt ja näyttää ainakin siltä, että kovasti aikaa ja vaivaa nähnyt! Kiitos sinulle:) 
terveisin Heli